top of page

תערובת עלים עם אגסים ביין וגבינת קממברט אגוזים

עודכן: 2 באפר׳ 2022



מכינים את האגסים ביין

המצרכים: 4 אגסים

2 כוסות (480 מ"ל) יין אדום יבש

כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים

כוס (240 מ"ל) מים

שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר

סרט מקליפת תפוז אחד

מקל קינמון גדול, שבור ל-3

2-3 גרגרי הל



אופן ההכנה

מבשלים בסיר בינוני מעל להבה בינונית יין אדום, מיץ תפוזים, מים, סוכר, קליפת תפוז, מקל קינמון וציפורן תוך כדי בחישה, עד שהסוכר נמס.

משכיבים את האגסים בתוך הנוזל ומביאים שוב לרתיחה.

מצננים.


מסדרים בקערת הגשה תערובת עלים עם חצאי אגסים, גבינת קממבר ואגוזי מלך. מגישים עם טוסטונים. לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page