top of page

סלט סלק, קינואה אגוזי לוז וראשד



חומרי גלם

כוס קינואה לבנה 3 סלקים חצי בצל סגול קצוץ דק מלח, פלפל שחור 2 כפות שמן זית כפית חומץ תפוחים או חומץ אחר שאתם אוהבים (לא חומץ רגיל) 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, קלופים וקצוצים

חב׳ מיקרו ראשד


אופן ההכנה

אופים את הסלקים בתנור עם הקליפה כשעה. מצננים קולפים וקוצצים לקוביות קטנות.

מבשלים את כוס הקינואה לפי הוראות היצרן.

מערבבים היטב את כל המרכיבים ביחד.

מוסיפים את עלי המיקרו ראשד

מתבלים במלח פלפל שמן זית וחומץ, מערבבים שוב, מפזרים את אגוזי הלוז ומגישים טרי.

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page