top of page

סלט חסות, אמרנטוס, אגסים ביין וחזה עוף



חומרי גלם


1 חסה לאליק

1 חסה סלנובה אדומה

1 יח׳ אמרנטוס

חופן אגוזי מלך קלויים

חופו אגוזי פקאן קלויים

1 אגס

1 כוס יין אדום

1 כף סוכר לבן

1 חזה עוף פרוס דק

4 כפות שמן זית

חופן מיקרו תימין

מלח ופלפל


אופן ההכנה

בסיר קטן מרתיחים את היין והסוכר

פורסים דק את האגס ומכניסים ליין הרותח ל-4 דקות ומוציאים (ניתן להשאיר להתקרר בנוזל לקבלת צבע חזק יותר).

שומרים את הנוזל לתיבול הסלט.

מתבלים את חזה העוף בכף שמן, מלח ופלפל ומיקרו תימין ומשרים כחצי שעה

מחממים מחבת לחום נמוך, מכניסים את חזה העוף ומאדים בחום נמוך עד אידוי מלא של החזה.

בקערה מערבבים את החסות ועלעלי האמרנטוס עם נוזל בישול האגסים, מלח, פלפל ושמן זית

מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את החזה עוף, אגסים מבושלים ואגוזים.

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page