top of page

סלט עלי מיקרו סלרי והדרים



חומרי גלם

הדרים בצבעים שונים

3 חב׳ עלי מיקרו (ראשד / מיקרו פטרוזיליה / מיקרו כוסברה / מיקרו רוקט)

חופן פרוסות שקדים קלויים

חופן אוכמניות

2 מקלות סלרי


לרוטב:

רבע כוס מיץ חומץ בן יין עדין

חצי כוס שמן זית

חצי כפית מלח

רבע שן שום כתושה

כף חרדל דיז'ון

2 כפיות סילאן

אופן ההכנה: מכניסים לצנצנת את כל חומרי הרוטב ומשקשקים היטב.

קוצצים את עלי המיקרו

חותכים את מקלות הסלרי לקוביות קטנות

קולפים את ההדרים ופורסים לטבעות

מערבבים את עלי המיקרו עם קוביות הסלרי, מסדרים מעל את פרוסות ההדרים.

מוסיפים את השקדים והאוכמניות. מוזגים מעל את הרוטב ומגישים...


פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page