המצרכים:
לסלט:
2 סלסלות פטריות
סלסלת נבטים
מיקרו ואסבינה
חופן אגוזי פקאן מסוכרים
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כפף שמן שומשום / שמן בוטנים
חצי פלפל צ'ילי אדום, קצוץ
כף חמאת בוטנים
חצי כפית ג'ינג'ר כתוש
שן שום, כתושה
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מניחים בקערה: פטריות, נבטים, מיקרו וואסבינה ואגוזי פקאן מסוכרים.
מוזגים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comments