top of page

תערובת עלים אנרגיה עולש עם סברס וסנט מור

עודכן: 2 באפר׳ 2022



המצרכים: 1 סברס חופן עלי מיקרו רוקט אנדיב (ירוק / סגול) 3 כפות גרנולה לבבות חסה גבינת סנט מור לרוטב וויניגרט: 1/2 תפוח עץ 50 מ"ל חומץ בן יין לבן 1/2 כפית סוכר חום 1 כפית מלח 1 כפית חרדל דיז'ון חלק 100 מ"ל שמן זית



אופן ההכנה

מכינים את הרוטב: קוצצים ½ תפוח לקוביות קטנות. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הוויניגרט מלבד השמן. את השמן מזליפים באיטיות תוך כדי ערבוב. מקררים.

מרכיבים את הסלט:

מפרקים את עלי האנדיב ומסדרים בצלחת עם עלי לבבות חסה ועלי מיקרו רוקט.

חותכים את הסברס לקוביות גדולות ומניחים מעל.

חותכים טבעות מגבינת הסנט מור ומסדרים בצלחת.

מפזרים מעל את הגרנולה, מוזגים את הרוטב ומערבבים בעדינות.

מגישים מיד. לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page