סלט סלק תפוחים רימונים





המצרכים: 2 יח’ סלק

1 יח’ תפוח עץ גראנד סמיט

1 חבילה מיקרו קייל

גרעיני רימון

3 כפות חומץ תפוחים

1 כף רכז רימונים

1 כף סילן

1/4 כפית חרדל דיגון חלק

מלח ופלפל

6 כפות שמן זית


אופן ההכנה

מבשלים את הסלקים בשלמותם עם הקליפה במים עד רכות מלאה.

קולפים ומצננים.

חוצים את התפוחים, מוציאים את הגרעינים ופורסים דק. שומרים במים קרים עם לימון עד השימוש.

חוצים את הסלקים ופורסים.

מערבבים יחד את החומץ תפוחים, הרכז רימונים, הסילן, החרדל והמלח והפלפל. מזליפים את השמן זית תוך טריפה מתמדת עד קבלת ויניגרט אחיד.

מוציאים את התפוחים ממי הלימון, מוסיפים את גרעיני הרימון ואת העלי מיקרו קייל ומתבלים בויניגרט. בקערה נפרדת התבלים את הסלק הפרוס בויניגרט.

מערבבים יחדיו (מעט ככל האפשר על מנת למנוע "צביעה" של כל הסלט) את כל המרכיבים ומגישים.



קבל חדשות על מוצרים חדשים
Alalim_Raananim_logo2018_1.png

נוף הרים 60
מושב עולש, 42855

 

הזמנות: 052-5992324

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

לפניות עיתונאים ובלוגרים:
פלג בכור

© 2018 עלעלים רעננים - כל זכויות שמורות