פסטה ברוטב יוגורט ופטה עם פיצלפת פיצנונית ומיקרו ברוקולי

עודכן: 2 באפר׳



מצרכים:

1 כוס יוגורט כבשים סמיך

150 גר׳ פטה

1 שן שום

300 גר׳ פסטה

חופן צנוברים

1 חב׳ פיצנונית

1 חב׳ פיצלפת

מיקרו ברוקולי

שמן זית

סומק



אופן ההכנה

מפוררים פטה לתוך היוגורט ומערבבים היטב, מוסיפים שן שום קצוצה.

חוצים פיצלפת ופיצנונית.

מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן

קולים חופן צנוברים במחבת.

מרכיבים את הסלט

מניחים את הפסטה בקערה, עליה את רוטב היוגורט, מוסיפים את הפיצלפת והפיצנונית., מפזרים את הצנוברים, יוצקים מעל שמן זית בנדיבות

מוסיפים בנדיבות מיקרו ברוקולי ומערבבים בעדינות. מקשטים עם מעט סומק ומגישים.


לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim

פוסטים אחרונים

הצג הכול