מצרכים ל-6 מנות:
המצרכים:
4 בצלצלי שאלוט קלופים וקצוצים
5 שיני שום טריים קצוצים
גבעולי סלרי קצוצים
4 גזרונים קצוצים
מארז אפונה מונבטת למרק
מעט שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
להגשה:
כיכר לחם עגולה
מעט שמן זית
מעט מיקרו בזיל
הוראות הכנה:
לשים מעט שמן זית בסיר. לטגן את הבצל והשום עד להזהבה.
להוסיף את כל שאר הירקות, מלח ופלפל ולאדות
(עם מכסה) כ- 5 דקות.
להוסיף מים, עד שמכסה מעל הירקות כ- 5 ס"מ
ולהביא לרתיחה.
לבשל על אש נמוכה עד שהאפונה מתרככת. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם (אפשר גם אבקת מרק).
לטחון עם בלנדר מוט – ניתן להוסיף מעט מעלי
המיקרו בזיל בשלב הטחינה.
להגשה :
חותכים את כיכר הלחם העגול בחלקו העליון.
מרוקנים את תכולתו, ממלאים במרק.
מזלפים מעט שמן זית, מניחים מיקרו בזיל ומגישים.
לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comments