top of page

מרק אפונה אסייתי



חומרי גלם


1 חבילה אפונה מוכנה למרק

1 בצל לבן חתוך גס

3 שיני שום קלופות

ג’ינג’ר כ-4 ס״מ

3 כפות מחית מיסו לבן

אפונת וואסבי

נבטי אפונה

אופן ההכנה

לסיר מכניסים את האפונה, שום וגינגר וממלאים במים קרים עד מעט יותר מכיסוי חומרי הגלם.

מבשלים על אש נמוכה עד ריכוך מלא (סבלנות זה לורח זמן), מסננים ושומרים את הנוזל.

טוחנים את הירקות ומוסיפים נוזל עד קבלת המרקם הרצוי

מביאים שוב לרתיחה, מוסיפים את מחית המיסו (ניתן להוסיף מעט פחות או מעט יותר- לפי הטעם)

מגישים ומקשטים באפונת וואסבי ונבטי אפונה

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page