top of page

טארט עגבניות שרי עם פסטו ומיקרו בזיל


מצרכים ל-4 מנות:


חומרי גלם

1 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה מופשר במקרר

1/2 סלסילה עגבניות שרי (מכל צבע)

1 כף שמן זית

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל

2 כפות פסטו

חופן מיקרו בזיל


אופן ההכנה

מחממים תנור ל – 200 מעלות. שוטפים ופורסים את העגבניות לטבעות. מניחים בקערה. מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל, שום כתוש. מערבבים היטב ומעבירים למסננת. פורסים את בצק העלים על גבי משטח עבודה וחוצאים אותו ל – 2 ריבועי שווים. מניחים כל חלק בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. בכל ריבוע חורצים מסגרת ברוחב 1 ס"מ משולי הבצק. מחוררים בעזרת מזלג את החלק הפנימי של הבצק ומורחים בפסטו. מסדרים מעל את עגבניות השרי לפי צבעים. מכניסים לתנור עד הזהבת הבצק. לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות


bottom of page