האם לצמחי תבלין יש יתרונות בריאותיים?
אין מן הנמנע שכבר הצלחתם להבין כי צמחי תבלין מכילים בתוכם יתרונות בריאותיים רבים, אנו רואים מגוון רחב של צמחים אשר חשובים לבריאותנו ומתפקדים במגוון רחב של מישורים בריאותיים – כאבי בטן ודלקות מפרקים, דיכאון וחרדות, עייפות כרונית, נוגדי דלקות, חיסול חיידקים מזיקים במעיים, טיפול יעיל בבקטריות במערכת העיכול, הפחתת כאב ועוד.
למה עדיף לרכוש צמחי תבלין טריים?
אנו מאמינים כי רכישת צמחי תבלין טריים הם בגדר חובה של ממש, כאשר אנחנו רוכשים צמחי תבלין טריים אנו יכולים להיות בטוחים כי לא הייתה שום התערבות של גורם שלישי ו/או חומר כזה או אחר לשם שימור הצמח – מה שמבטיח לכם צמחי תבלין טריים ואיכותיים. טעמם והארומה של התבלינים הטריים עולה עשרות מונים על זה של התבלינים היבשים וכך גם ערכם התזונתי.
למה מומלץ להזמין תבלינים טריים מ'עלעלים רעננים'?
כאשר אתם קונים תבלין טרי ממשק 'עלעלים רעננים' אתם יכולים להיות בטוחים שהתבלינים גודלו שיטות גידול מתקדמות, תוך התחשבות בסביבה והקפדה על בטיחות מזון. התוצרת נקטפה ונארזה במקצועיות בתנאי קירור ובאריזות המותאמות לשמירה על טריותם עד להגעתם לבית הלקוח.
המשק שלנו הינו סיפור של דור שלישי של חקלאים ונחשב לאחד מחלוצי תחום החקלאות ההידרופונית בארץ, למוביל בגידול עלי מיקרו וליצואן מצטיין של תוצרת חקלאית איכותית לשווקים בריבי העולם. אנו מזמינים אתכם להצטרף אל חוג לקוחותינו המרוצים הכוללים בארץ מגוון רחב של לקוחות פרטיים לצד מסעדות, מלונות וחברות קייטרינג.
תבלינים טריים
בשנים האחרונות אנו רואים עלייה במודעות ובחשיבותם של תבלינים טריים במזון שלנו לצד מגוון רחב של יתרונות בריאותיים. דרך תבלינים טריים אפשר לשדרג אלפי מונים את הארוחות השונות שלנו ואף ליהנות מן הסגולות הרבות שלהם. משק 'עלעלים רעננים' פה על מנת לעשות לכם סדר בכל הקשור לתבלינים טריים.
מהם צמחי תבלין?
אנו מאמינים שיצא לכם לשמוע לא מעט את הביטוי "תבלין" בחייכם, תבלין הוא למעשה ביטוי מרכיב מזון אותו אנו מסיפים לאכול על מנת לשפר בצורה משמעותית את הטעם שלו. כאשר אנחנו מדברים על צמחי תבלין אנו מדברים על צמחים ייעודיים אשר מהם ניתן להפיק תבלינים אשר יכולים לקחת את המאכלים שלכם צעד אחד קדימה הן מבחינת טעם והן מבחינה בריאותית. תבלינים מיוצרים ממגוון רחב של צמחים ומחלקים שונים של הצמח – פרי, זרע, שורש ואפילו במקרים מסוימים קליפה של צמח. כל אלו נעשים בתהליכים מגוונים כאשר המטרה הסופית היא לתת טעם דומיננטי למזון לצד יתרונות בריאותיים אחרים.
אלו צמחי תבלין מומלץ לשלב במזון שלנו?
עולם התבלינים הטבעיים והטריים תופס תאוצה בשנים האחרונות ואנשים רבים תוהים אלו צמחי תבלין מומלץ ואף רצוי לשלב במזון שלנו, כאשר אנחנו נכנסים לעובי הקורה אנו מוצאים מגוון רחב של אפשרויות:
• נענע – כולנו מכירים את הנענע האהוב והמוכר, נענע הינו תבלין טרי אשר מעבר לטעימות הגבוהה שלו מכיל ריכוז גבוה של מנטול אשר ידוע כתרכובת טבעית ואורגנית אשר עוזרת בתהליכי עיכול במעיים ועשויה להפחית מגוון רחב של בעיות בבטן. ניתן לשלב את הנענע בכוס התה שלנו או לקצוץ ולהוסיף למגוון רחב של מאכלים.
• בזיליקום – מעבר לטעימות הגבוהה של הבזיליקום אנו רואים מגוון רחב של תרכובות טבעיות אשר הופכות אותו לבחירה הטבעית במטבח שלכם, החומר הארומטי אאוגנול המצוי בו תורם באופן ישיר לשיפור מצב הרוח שלנו מאחר והוא מעודד את המוח שלנו לייצר כמויות גבוהות של דופמין וסרוטונין אשר משפיעים על התחושה הכוללת שלנו.
• כוסברה – כולנו מכירים את הכוסברה האהובה, כוסברה מכילה חומצה קרבוקסילית אשר נותנת לנו את האפשרות לנטרל מתכות כבדות הנמצאות בדם שלנו ועוזרת להן למצוא את דרכן החוצה. כוסברה לדעת רבים עוזרת במצבים של עייפות כרונית, כאבי שלד ומפרקים.
כמו כן, ניתן למצוא עוד מגוון רחב של צמחי תבלין אשר כל אחד מהם עוזר לנו להפיק טעם שונה במזון שלנו אך באותה הנשימה מכיל בתוכו גם לא מעט יתרונות בריאותיים.