top of page
מארז פסטה פומודורו
המצרכים:
פסטה טורטליני
3 שיני שום
עגבניות שרי חצויות
30 גרם מיקרו בזיל (מארז)
שמן זית
מלח גס
ההכנה:
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים מהמים, שוטפים ומניחים בצד.
פורסים את השום לפרוסות דקות.
במחבת רחב שמים כ 50 מ״ל שמן זית ומניחים על הכיריים.
כאשר השמן חם שמים את השום ומוסיפים חצי מכמות הבזיל לכמה שניות בלבד
ואז מוסיפים את השרי ומערבבים בהקפצה.
מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים כ 3-5 דקות.
מוסיפים למחבת את הפסטה שבושלה, מערבבים ומבשלים כ 2-3 דקות נוספות.
ומגישים עם מיקרו בזיל מלמעלה.
ניתן לשדרג את הפסטה - כשהיא חמה מוסיפים מלמעלה גבינת פרמז׳ן/פיקורינו מגורדת.
bottom of page