top of page

מארז פסטה פסטו

פסטה-פסטו.jpg

המצרכים‭:‬

1 ק״ג פסטה יבשה
ממרח פסטו מוכן או להכין
מיקרו בזיל
3 שיני שום טרי
מעט שמן זית
שרי טריים חצויים
מלח פלפל
אופציה לשדרוג- שמנת מתוקה/ קרם קוקוס

ההכנה‭:‬

מבשלים את הפסטה  על פי הוראו היצרן, בסיר גדול ממלאים מים, שמים מעט שמן קנולה וכף מלח גס ומביאים לרתיחה.
שופכים את שקית הפסטה ומכסים. נותנים ערבוב קל שלא ידבק.
כאשר הפסטה מוכנה- כל אחד לפי העדפה שלו (על דנטה או עשוייה היטב) מסננים ושוטפים במים. מניחים בצד במסננת .
לוקחים מחבת גדולה ורחבה, שמים מעט שמן זית ושלושה שיוני שום פרוסות. כמה שניות לפתוח טעמים ואז מוסיפים 2 כפות פסטו.
ממשיכים לטגן מעט את הפסטו תוך כדי ערבוב(כאן ניתן להוסיף שמנת מתוקה או חלב קוקוס).
מוסיפים את הפסטה (כמות לפי הצורך) ומערבבים. מוסיפים את עגבניות השרי וממשיכים לבשל מעט תוך כדי ערבוב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים ומפזרים מעל מיקרו בזיל

bottom of page