top of page
מארז מרק אפונה בלחם
המצרכים:
4 בצלצלי שאלוט קלופים וקצוצים
5 שיני שום טריים קצוצים
גבעולי סלרי קצוצים
4 גזרונים קצוצים
מארז אפונה מונבטת למרק
מעט שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
להגשה:
כיכר לחם עגולה
מעט שמן זית
מעט מיקרו בזיל
ההכנה:
לשים מעט שמן זית בסיר. לטגן את הבצל והשום עד להזהבה.
להוסיף את כל שאר הירקות, מלח ופלפל ולאדות עם מכסה כ- 5 דקות.
להוסיף מים, עד שמכסה מעל הירקות כ- 5 ס"מ ולהביא לרתיחה.
לבשל על אש נמוכה עד שהאפונה מתרככת. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם,
אפשר גם אבקת מרק.
לטחון עם בלנדר מוט – ניתן להוסיף מעט מעלי המיקרו בזיל בשלב הטחינה.
bottom of page