מבשלים בריא עם עלעלים
הקמנו מטבח נייד לבישול בתוך החממה
הרעיון ,לחשוף ולחבר שפים ,בלוגרים ובשלנים למוצרים שלנו ותוך הפרייה הדדית ליצור עניין להם ולעוקביהם תוך שימת דגש על היתרונות הבריאותיים של צריכת עלי מיקרו ,הגידולים ההידרופוניים והקנייה הישירה שלהם,
בסמוך לזמן הקצירה.
ביקרו אצלנו כבר:
השף האסיאתי והאלוף בתחומו - מידן סיבוני
וחלק מהצוות המדהים של המטבח הנודד:
חננאל אדרי ,דפי קרמר, סתיו נווה וסוקי סוכר.
חלק מהמנות שהוכנו: טרטר דג לבן עם אייס פלנט,
סושי עם עלי מיקרו וואסבינה ,פורטובלו ממולאות בפיטריות שונות מוקפצות
ועלי מיקרו שונים, תחתיות אורז מטוגנות ,עליהן טרטר בקר ,מיקרו עירית ועוד...