top of page
פלאפל עאסלי
המצרכים:
מארז חומוס מוכן לפלאפל
30 גרם מיקרו פטרוזיליה (מארז)
30 גרם מיקרו כוסברה (מארז)
4 שיני שום
2 בצלצלי פנינה
מלח ופלפל
1/2כפית אבקת אפייה
ההכנה:
במעבד מזון שמים תחילה את הירוקים ובהמשך את הבצל והשום.
שופכים מעל את גרגירי החומוס המונבטים. מפעילים "בפולסים" וטוחנים דק.
מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם (אפשר להוסיף מעט פלפל סודני)
כ - 10 דקות לפני שרוצים להתחיל לטגן יש להוסיף 1/2 כפית אבקת אפייה ולערבב.
בעזרת כף לטיגון פלאפל (גדולה או קטנה) יוצרים כדורי פלאפל
ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה עד הזהבה
bottom of page