top of page

פלאפל עאסלי

פלאפל.jpg

המצרכים‭:‬

מארז‭ ‬חומוס‭ ‬מוכן‭ ‬לפלאפל‭ ‬

30‭‬ גרם‭ ‬מיקרו‭ ‬פטרוזיליה (מארז)

30‭‬ גרם‭ ‬מיקרו‭ ‬כוסברה (מארז)

4‭‬ שיני‭ ‬שום

2 ‬בצלצלי‭ ‬פנינה‭  ‬

מלח‭ ‬ופלפל

1/2‬כפית‭ ‬אבקת‭ ‬אפייה

 

ההכנה‭:‬

במעבד‭ ‬מזון‭ ‬שמים‭ ‬תחילה‭ ‬את‭ ‬הירוקים‭ ‬ובהמשך‭ ‬את‭ ‬הבצל‭ ‬והשום‭. ‬
שופכים‭ ‬מעל‭ ‬את‭ ‬גרגירי‭ ‬החומוס‭ ‬המונבטים‭. ‬מפעילים‭ "‬בפולסים‭" ‬וטוחנים‭ ‬דק‭.‬

מוסיפים‭ ‬מלח‭ ‬פלפל‭ ‬לפי‭ ‬הטעם‭ ‬(אפשר‭ ‬להוסיף‭ ‬מעט‭ ‬פלפל‭ ‬סודני)

כ‭ - ‬10‭ ‬דקות‭ ‬לפני‭ ‬שרוצים‭ ‬להתחיל‭ ‬לטגן‭ ‬יש‭ ‬להוסיף‭ ‬1/2‭ ‬כפית‭ ‬אבקת‭ ‬אפייה‭ ‬ולערבב‭.‬

בעזרת‭ ‬כף‭ ‬לטיגון‭ ‬פלאפל (גדולה‭ ‬או‭ ‬קטנה) יוצרים‭ ‬כדורי‭ ‬פלאפל

ומטגנים‭  ‬בשמן‭ ‬עמוק‭ ‬עד‭ ‬הזהבה‭ ‬עד‭ ‬הזהבה‭‬

bottom of page