תערובת עלים עם אגסים ביין וגבינת קממברט אגוזים

עודכן ב: לפני 3 שעות



מכינים את האגסים ביין

המצרכים: 4 אגסים

2 כוסות (480 מ"ל) יין אדום יבש

כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים

כוס (240 מ"ל) מים

שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר

סרט מקליפת תפוז אחד

מקל קינמון גדול, שבור ל-3

2-3 גרגרי הל



אופן ההכנה

מבשלים בסיר בינוני מעל להבה בינונית יין אדום, מיץ תפוזים, מים, סוכר, קליפת תפוז, מקל קינמון וציפורן תוך כדי בחישה, עד שהסוכר נמס.

משכיבים את האגסים בתוך הנוזל ומביאים שוב לרתיחה.

מצננים


מסדרים בקערת הגשה תערובת עלים עם חצאי אגסים, גבינת קממבר ואגוזי מלך. מגישים עם טוסטונים