מצרכים:
1 קג בשר טרי חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
1 ראש שום קלוף
1 כף פפריקה מתוקה טחונה
1 כפית כורכום טחון
1 כפית כמון טחון
1/2 כפית שאטה גרוס
4 יח פלפל שושקה מתוק יבש- ללא גבעול וגרעינים
1 חבילה חומוס מונבט
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לסיר עם מים קרים מכניסים את הבשר ומביאים לרתיחה.
מסננים ונפטרים מהנוזלים.
לסיר קר מכניסים את השמן והשום ומערבבים על אש נמוכה עד שמריחים את השום, להזהר לא לשרוף אותו.
מוסיפים את התבלינים הטחונים ומערבבים
מוסיפים את הבשר ואת החומוס ומערבבים
מוסיפים מים לכיסוי ומוסיפים את הפלפלים היבשים
מבשלים מכוסה עד ריכוך של הבשר והחומוס
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
- מומלץ להוסיף פלפלים חריפים בתחילת הבישול
- ניתן להגיש עם סלט טרי של עגבניות, מיקרו כוסברה, מלח ופלפל לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comments