קציצות בקארי ירוק ובוקצ׳וי אפונה טריה ושעועית ירוקה




המצרכים: לקציצות-

500 גרם עוף טחון

4 שיני שום כתושות

2 סמ' שורש ג'ינג'ר קצוץ

1/2 נספק מיקרו כוסברה

מעט שמן סומסום

100 גרם פירורי לחם

מעט מלח


אופן ההכנה- מערבבים הכל יחד, יוצרים כדורים ושומרים במקרר עד שהרוטב מוכן.


רוטב קארי ירוק

מעט שמן קוקוס

1 כרישה פרוסה דק

1 ראש שום קלוף

5 סמ' שורש ג'ינג'ר חתוך ל-4

1 כף מחית קארי ירוק

5 עלי כפיר ליים

3 כפות רוטב סויה

2 פחיות קרם קוקוס

1 גבעול למון גראס


200 גרם גרגירי אפונה טריה

2 יח' בוק-צ'וי חתוכות לשישיות

200 גרם שעועית ירוקה

מיקרו כוסברה


אופן ההכנה

בסיר ממיסים את שמן הקוקוס ומאדים את הכרישה.

מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים דקה נוספת.

מוסיפים את מחית הקארי ו"פותחים" בשמן.

מוסיפים 1 ליטר מים, מביאים לרתיחה.

מוסיפים קפיר ליים, רוטב סויה וקרם קוקוס ולמון גראס.

מוסיפים את האפונה ומבשלים כ-40 דקות.

מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-10 דקות.

מוסיפים את הבוק-צוי והשעועית הירוקה ומבשלים עוד מספר דקות.

מוסיפים את המיקרו כוסברה ומגישים.

קבל חדשות על מוצרים חדשים
Alalim_Raananim_logo2018_1.png

נוף הרים 60
מושב עולש, 42855

 

הזמנות: 052-5992324

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

לפניות עיתונאים ובלוגרים:
פלג בכור

© 2018 עלעלים רעננים - כל זכויות שמורות