קונכיות כרוב אדום ממולאות טאבולה רימונים עם מיקרו פטרוזיליה

עודכן: 2 באפר׳



לסלט: 1 חב׳ משפחתית מיקרו פטרוזיליה

1/2 כוס בורגול

גרגרים מרימון אחד

מיץ מחצי לימון

מלח

שמן זית


אופן ההכנה

משרים 1/2 כוס בורגול במים (כדי כיסוי) לכרבע שעה קוצצים את הפטרוזיליה ומניחים בקערה, מוסיפים את הבורגול ואת גרגרי הרימון ומערבבים. מתבלים במלח, לימון ושמן זית. מפרקים כרוב, משתמשים בעלים הפנימיים כקונכיות להגשת הסלט. (את העלים החיצוניים חותכים לסלט כרוב)


סמוך לשעת ההגשה מוזגים את הרוטב ומערבבים לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim

פוסטים אחרונים

הצג הכול