פטריות ממולאות בפרורי לחם


מתכון קליל של פטריות ממולאות בפרורי לחם, צנוברים ועלי מיקרו טימין וחרדל.


מצרכים

2 סלסלות פטריות 2 כפות שמן זית שן שום 1/2 כוס פרורי לחם כף צנוברים עלי מיקרו טימין עלי מיקרו חרדל מלח פלפל


הוראות הכנה

במחבת קרה מניחים את שמן הזית והשום, מחממים על אש נמוכה עד שהשום נהיה שקוף. מוסיפים את פרורי הלחם והצנוברים ומגבירים את האש עד השחמתם. לאחר קירור מערבבים את עלי המיקרו עם תערובת הפירורים. צולים את הפטריות בתנור בטמפ׳ גבוהה (200 מעלות) עם מלח פלפל כ-5 דק׳. מיד כשהפטריות מוכנות, למלא בתערובת פירורי הלחם ולהגיש חמים.

קבל חדשות על מוצרים חדשים
Alalim_Raananim_logo2018_1.png

נוף הרים 60
מושב עולש, 42855

 

הזמנות: 052-5992324

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

לפניות עיתונאים ובלוגרים:
פלג בכור

© 2018 עלעלים רעננים - כל זכויות שמורות