מתכון קליל של פטריות ממולאות בפרורי לחם, צנוברים ועלי מיקרו טימין וחרדל.
מצרכים
2 סלסלות פטריות 2 כפות שמן זית שן שום 1/2 כוס פרורי לחם כף צנוברים עלי מיקרו טימין עלי מיקרו חרדל מלח פלפל
הוראות הכנה
במחבת קרה מניחים את שמן הזית והשום, מחממים על אש נמוכה עד שהשום נהיה שקוף. מוסיפים את פרורי הלחם והצנוברים ומגבירים את האש עד השחמתם. לאחר קירור מערבבים את עלי המיקרו עם תערובת הפירורים. צולים את הפטריות בתנור בטמפ׳ גבוהה (200 מעלות) עם מלח פלפל כ-5 דק׳. מיד כשהפטריות מוכנות, למלא בתערובת פירורי הלחם ולהגיש חמים. לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comments