סלט גזרים מזוגגים וארטישוק ירושלמי

עודכן ב: 2 דצמ 2020






המצרכים: 1 חבילה גזרים צבעוניים

4 יח’ ארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)

1 חבילה עלי מיקרו חרדל

2 כפות סוכר

מלח ופלפל

2 כפות שמן זית

2 כפות רכז רימונים



אופן ההכנה

קולפים את הגזרים וחותכים גס.

קולפים את הארטישוק הירושלמי וחותכים גס.

בסיר מניחים את השורשים החתוכים בשכבה אחת (יש להפריד צבעים על מנת לשמור על הצבע המקורי), מוסיפים מים כחצי מגובה הירק וכן מעט סוכר, מלח, פלפל וכמה טיפות שמן זית. מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי עד ריכוך והתאדות המים לחלוטין.

מערבבים בעדינות את הירק בשמן והסוכרים המומסים בסיר עד קבלת זיגוג.

מערבבים יחד את הירקות המזוגגים יחד עם עלי המיקרו ורכז הרימונים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך ומגישים.




קבל חדשות על מוצרים חדשים
Alalim_Raananim_logo2018_1.png

נוף הרים 60
מושב עולש, 42855

 

להזמנות שוק מוסדי ומפיצים:

052-5992324

להזמנות פרטיים ו׳עד הבית׳:

054-6242599‬

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

לפניות עיתונאים ובלוגרים:
פלג בכור

© 2018 עלעלים רעננים - כל זכויות שמורות