סלט ברוקלי ונבטי אפונה

עודכן: 16 במאי


מצרכים ל-4 מנות:


חומרי גלם:

ראש ברוקולי טרי מופרד לפרחים קטנטנים

1 חב׳ נבטי אפונה

קלח תירס (או כוס גרגרי תירס)

בוטנים מלוחים

צ׳ילי חריף

פרוסות גבינה שאוהבים

1 בצל סגול קצוץ דק


לרוטב:

3 כפות מיונז

1 כף חרדל

חצי לימון סחוט

כף סילאן


אופן ההכנה:

מפרידים את הברוקולי לפרחים קטנטנים

מוסיפים לקערה את כל מרכיבי הסלט. מכינים את הרוטב ומוזגיפ על הסלט כשעתיים לפני ההגשה.

פוסטים אחרונים

הצג הכול