מצרכים ל-4 מנות:
חומרי גלם
1 חב׳ נתח חקלאים
מעט שמן זית
1 שמנת לבישול 2 שיני שום 4 כפות גבינה צהובה מגורדת 3 כפות גבינת פרמז'ן מגורד חופן פקאנים מסוכרים
הוראות הכנה:
חוצים כל נתח לשניים. וצולים עם מעט שמן זית על מחבת פסים. מבשלים את השמנת המתוקה, מוסיפים את השום, ואת שני סוגי הגבינה, מערבבים עד שהגבינות נמסות. מגישים את הנתחים הצלויים עם רוטב הגבינה, מפזרים מעל את הפקאנים המסוכרים
לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Commentaires