כריך חומוס וחביתה עם מיקרו ברוקולי


המצרכים: לחמניה מקמח מלא או לבן 1-2 כפות חומוס חביתה מביצה אחת מלפפון חתוך לפרוסות 15 גרם מיקרו ברוקולי

ההכנה: חוצים את הלחמנייה ומורחים בנדיבות חומוס, בינתיים מכינים את החביתה ומכניסים לתוכה לפני הפיכתה את עלי המיקרו ברוקולי שלנו. מקפלים לשניים ושמים בלחמנייה עם החלק הישר כלפי פנים והעגול כלפי חוץ. מניחים את פרוסות המלפפון מעט מלח וסוגרים את הלחמנייה.

קבל חדשות על מוצרים חדשים
Alalim_Raananim_logo2018_1.png

נוף הרים 60
מושב עולש, 42855

 

להזמנות שוק מוסדי ומפיצים:

052-5992324

להזמנות פרטיים ו׳עד הבית׳:

054-6242599‬

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

לפניות עיתונאים ובלוגרים:
פלג בכור

© 2018 עלעלים רעננים - כל זכויות שמורות