בייגל טונה עם עלי המיקרו קייל


מתכון לכריך בייגל טונה

המצרכים: ביגלה ירושלמי מקמח מלא או לבן חצי כף מיונז רגיל או לייט חצי קופסת טונה חצי לימון סחוט עגבניה מלפפון חמוץ פרוס דק 15 גרם עלי מיקרו קייל מעט מלח

ההכנה: מסננים את הטונה מהשמן וסוחטים לימון פנימה, מעט מלח ומערבבים. חוצים את הבייגלה לשניים ומורחים את המיונז משני צידי הכריך. מניחים את הטונה ועליה את המלפפון חמוץ ,העגבנייה ומעל הכל את עלי המיקרו קייל. מניחים את חציו השני של הבייגלה לחיצה קלה למעלה שהכל יתחבר ועוטפים בנייר שקית ולתיק.

מתכון: פלג בכור

צילום: הדס ניצן


קבל חדשות על מוצרים חדשים
Alalim_Raananim_logo2018_1.png

נוף הרים 60
מושב עולש, 42855

 

הזמנות: 052-5992324

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

לפניות עיתונאים ובלוגרים:
פלג בכור

© 2018 עלעלים רעננים - כל זכויות שמורות