מתכון לכריך בייגל טונה
המצרכים: ביגלה ירושלמי מקמח מלא או לבן חצי כף מיונז רגיל או לייט חצי קופסת טונה חצי לימון סחוט עגבניה מלפפון חמוץ פרוס דק 15 גרם עלי מיקרו קייל מעט מלח
ההכנה:
מסננים את הטונה מהשמן וסוחטים לימון פנימה, מעט מלח ומערבבים. חוצים את הבייגלה לשניים ומורחים את המיונז משני צידי הכריך. מניחים את הטונה ועליה את המלפפון חמוץ ,העגבנייה ומעל הכל את עלי המיקרו קייל.
מניחים את חציו השני של הבייגלה לחיצה קלה למעלה שהכל יתחבר ועוטפים בנייר שקית ולתיק.
לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comments