חציל ממולא





המצרכים: 1 יח’ חציל גדול

300 גר׳ קינואה

1 יח’ בצל סגול

2 יח’ עגבנייה

2 שיני שום

1/2 חבילה מיקרו כוסברה

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל

גרעיני רימון



אופן ההכנה

חוצים את החציל ובעזרת סכין חותכים החוצה את ליבת החציל ומשאירים שוליים של כ-1.5 סמ’.

מורחים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 190 מעלות כ-10 דקות עד ריכוך וצבע שחום.

חותכים גס את פנים החציל.

קולפים את הבצל וחותכים גס.

מוציאים את ליבת העגבנייה וחותכים את בשר העגבנייה לקוביות גסות.

במחבת עם 3 כפות שמן זית מטגנים את קוביות החציל, מוסיפים את הבצל ומאדים, כותשים את השום ומוסיפים.

מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן ומצננים.

מערבבים יחד את הקינואה המבושלת יחד עם הירקות, המיקרו כוסברה והרימונים. מתבלים במלח ופלפל וממלאים את החציל ומגישים.

קבל חדשות על מוצרים חדשים
Alalim_Raananim_logo2018_1.png

נוף הרים 60
מושב עולש, 42855

 

הזמנות: 052-5992324

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

לפניות עיתונאים ובלוגרים:
פלג בכור

© 2018 עלעלים רעננים - כל זכויות שמורות