דג חריף עם חומוס ומיקרו כוסברה

עודכן: 2 באפר׳


מצרכים:

2 יח׳ פילה לברק חתוכות למנות

2 כפות שמן זית

1 פלפל אדום חתוך לרצועות עבות

1 פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים

1 ראש שום קלוף

2 עגבניות פרוסות

2 יח׳ פלפל שושקה (אדום יבש) ללא גרעינים

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה

1 כפית כוסברה יבשה טחונה

1 כוס חומוס מוכן לפלאפל

מיקרו כוסברה


אופן ההכנה:

בסיר שטוח מחממים שמן.

מטגנים את הפלפלים הטריים ומוסיפים את השום ומטגנים.

מוסיפים את העגבניות ומטגנים.

מוסיפים את הפפריקות והכוסברה הטחונה ומערבבים בשמן.

מוסיפים את השושקה והחומוס.

מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים עד ריכוך של החומוס והסמכת הרוטב.

מניחים מעל את פילה הדג, מפזרים מיקרו כוסברה בנדיבות ומגישים. לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim

פוסטים אחרונים

הצג הכול