מצרכים ל-4 מנות:
6 ביצים קשות חצויות
1 כף מיונז
4 ס״מ שורש חזרת מגורד
1/2 סלק מבושל חתוך לקוביות גסות
מעט מלח
הוראות הכנה:
אופן ההכנה
בכלי גבוה המתאים לבלנדר מוט מכניסים את השורש חזרת והסלק וטוחנים למחית חלקה
מוסיפים את המיונז ומלח ומערבבים
מועכים את חלמון הביצה הקשה, מערבבים עם המחית האדומה ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב
מזליפים לתוך חלבוני הביצה הקשה.
מגישים עם עלי נתח חקלאים ועלעלי מיקרו חרדל
לרכישה באתר המשלוחים שלנו >> https://mypips.app/alalim
Comments